Comanda telefonica: 0762 982 273 sau 0742 389 892 - IRINEL ADAM

Acasa


  SC BELCOM SRLare o experienta de 6 ani in domeniul hainelor second hand si isi desfasoara activitatea in judetul Valcea. Ne-am angajat in intampinarea nevoilor clientilor nostri si cu mandrie reusim sa oferim cea mai ridicata calitate diversitatii de produse pe care le avem in stoc. Hainele pe care le comercializam sunt produse second hand importate exclusiv din Germania, Austria, Olanda si Anglia.

Imbracaminte nesortata

              Motivele pentru care ne-am dorit deschiderea acestui depozit sunt lipsa de marfa calitativa, preturile excesive practicate de alte depozite si deficienta de marfa din zona.

              Cel mai important lucru este sa vizitati depozitul nostru pentru a va convinge de calitatea marfurilor si de ce credem noi ca prioritatea este calitatea.

              Cei 6 ani de experienta ne-au invatat sa atragem clientii si sa facem toate eforturile pentru a-i multumi. Din acest motiv produsele oferite de noi sunt dintr-o colecta originala, sunt sortate si aduse la o calitate superioara avand preturi competitive. Pentru detalii suplimentare, sau in cazul in care doriti sa ne faceti o vizita, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!

              Firma SC BELCOM SRL ofera haine second hand, incaltaminte second hand, imbracaminte sh. Ne desfasuram activitatea in Ramnicu valcea, judetul VALCEA. Daca sunteti interesati de produsele noastre, asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: haine second hand, incaltaminte second hand, imbracaminte sh, incaltaminte sh, importator haine germania, importator haine austria, importator haine olanda, haine second hand engros, haine second hand austria, haine second hand germania, importatori haine sh, importatori incaltaminte sh, haine sh, incaltaminte sh valcea, vanzari haine sh, vanzari incaltaminte sh, depozit haine sh, depozit imbracaminte sh.